Жовтень 29, 2018

Інтерв'ю з FORM bureau

Дизайн – це творіння краси. Яка до того ж повинна бути функціональною. Якщо мова йде про предмети меблів, то це краса помножена на ергономіку. Хороший дизайн –– коли його "не видно", і при цьому нічого не хочеться ні прибрати, ні додати.

Читати далі
Грудень 18, 2017

Розіграш від MoDi та Design Tour до дня Святого Миколая та Новорiчних свят

Друзi! Напередоднi дня Святого Миколая та Новорiчних свят компанія MoDi та Design Tour вирішили влаштувати для вас розiграш! ;)

Читати далі
Вересень 15, 2017

Український проект «Трансформація» на Paris Design Week 2017: трансформація уявлення європейців про український дизайн.

Українські дизайнери - must see Паризького Тижня Дизайну. Кілька робіт українських предметних дизайнерів, представлених на Paris Design Week 2017 (8-13 вересня), потрапили в огляди найвпливовіших європейських ЗМІ.

Читати далі
Травень 3, 2017

Павєл Вєтров, дизайнер, автор модульної системи Sail

Одного дня захоплення 3D-графікою привело мене на курси 3D-моделювання. За рік я став дизайнером-конструктором, невдовзі створив компанію, яка надає послуги з дизайну меблів та інтер’єру.

Читати далі
Квітень 10, 2017

Левко Давидюк, дизайнер, автор модульної системи BOU

Я завжди цікавився предметним дизайном, але до певного моменту це була робота в шухляду і на перспективу. Маю досвід проектування меблів для інтер’єрних проектів – своїх або колег. Колекція BOU для компанії MoDi – це мій перший досвід роботи з масовим виробництвом.

Читати далі
Листопад 14, 2016

Наші м’які модульні дивани – ідеальні для відпочинку

Залізти з ногами на диван та відкинутись на подушки – це, мабуть, те, про що мріють усі після важкого робочого дня.

Читати далі
Листопад 11, 2016

Mодульна система CHOISE є відмінним зразком багатофункціонального рішення.

Чудова за якістю і дуже оригінальна, в плані дизайну, модульна система CHOISE є відмінним зразком багатофункціонального рішення

Читати далі
Листопад 9, 2016

Диван на якому комфортно проводити час

Тихий вечір біля каміну, захоплюючий перегляд пригодницької стрічки чи азартний бій на ігровій приставці разом з друзями. Вибір, як провести вечір – за вами! Комфортні м’які меблі зроблять цей відпочинок незабутнім. Варто купити диван, аби зрозуміти, що заради таких моментів з близькими створювалися фотоапарати і лайки в соцмережах!

Читати далі
Листопад 7, 2016

Вам потрібен новий і особливий простір для відпочинку?

Вам потрібен новий і особливий простір для відпочинку? Для таких випадків ми генеруємо індивідуальне рішення під будь-яку квадратуру кімнати.

Читати далі
Серпень 18, 2016

М’які модульні рішення MoDi - ваш вдалий вибір для оселі та офісу

Модульні меблі обирає сучасна, прогресивна людина великого міста. Не треба бути професіоналом та експертом у меблевому виробництві, щоб зрозуміти одну найважливішу фішку м’яких модульних систем - мобільність.

Читати далі
MoDi, 2024. Всі права захищено.
Лікування алкоголізму Вінниця