Жовтень 29, 2018

Розкажіть, будь ласка, про ваш підхід до дизайну. Що для вас важливо, яка естетика вам близька?

Дизайн – це творіння краси. Яка до того ж повинна бути функціональною. Якщо мова йде про предмети меблів, то це краса помножена на ергономіку. Хороший дизайн –– коли його "не видно", і при цьому нічого не хочеться ні прибрати, ні додати.

Як проходить робота над новим предметом?

Створюючи предмети, вже на першому етапі ми завжди визначаємо напрямок і мету. А вже потім думаємо про методи реалізації. Для нас важливо, щоб готовий продукт подобався, щоб він був успішним на ринку. Також надзвичайно важливі й естетичні якості предмету – це як гарний смак або красива душа… Дивишся та кайфуєш.

Розкажіть про нові об'єкти для компанії MoDi: про їх стилістичні концепції, настрій, матеріали, функціонал.

Спочатку у нас була мета створити колекції меблів на ніжках, надавши таким чином важким масам візуальної легкості. Також ми хотіли знайти такі рішення, щоб дивани можна було використовувати на відкритому повітрі. Так з'явилися моделі HEY і NOR. Потім для кожного з них ми продумали та створили різні модулі, з яких можна створювати різні комбінації та надавати простору нового вигляду та функціональності. Від можливості поставити одну секцію і використовувати її як крісло, до великого кутового або просто рівного дивана.

HEY і NOR – дивани в сучасному стилі. Вони чудово виглядають і в світлих, і в темних кольорах. Тканина може бути як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання.

Як відбувався процес виробництва?

Після чисельних ескізів і детальних креслень ми запустили у виробництво перші тестові моделі. Цей етап був досить тривалим. Не відразу вдавалося відтворити задумані форми. Щоб досягти потрібного ефекту, довелося протестувати кілька варіантів тканини. Але навіть на початковому етапі ми розуміли, що колекції виходять класними. І до речі, NOR ми вже використовували в своєму проекті – в інтер'єрі будинку.

MoDi, 2024. Всі права захищено.
Лікування алкоголізму Вінниця